Áraimból 10% kedvezményt biztosítok, ha vállalja, hogy a képen látha...
2019.10.05.
mai látogatók száma: 11
tegnapi látogatók száma: 62
összes látogató száma: 116029

átépített egyedi motorok programozása

Gyakran előforduló eset, hogy a motor mechanikailag még kibírna nagyobb teljesítményt, de a kiszolgáló alkatrészek határt szabnak az erő növelésének. /pl. turbó feltöltő, befecskendezők,vezérműtengely,stb../ Felszerelésre kerül egy vagy több típusidegen alkatrész, amit az eredeti program már nem tud irányítani....

Természetesen ebben az esetben is megoldható az irányításért felelős vezérlő egység helyes útra terelése, teljesen egyedi programozása !Csak a sajat műhelyünk álltal átépített motorok programozását vállalom!!!(Csak Vw konszern dieselmotorjai!)

Ez a beavatkozás több órás munkát vonz maga után és kizárólag fékpadon vagy az INSORIC beiktatásával végezhető!

De egy jól átalakított motor a teljesítményének a sokszorosát képes leadni és kivétel nélkül boldogan mosolygó emberek nyitják a bal első ajtót az első próba után!!!

Az egyedileg átalakított motorok programozása csak időpont egyeztetés alapján  történik, és egy kemény unalmas napra kell számitani a jármű gazdijának ha részt vesz a beavatkozáson!De a LÓERŐ és a NYOMATÉK szerintem majdnem mindent kárpotol!!!

A nagymértékben átalakított motorrendszerek hardveres változtatásait a nagy technikai fejlettségével ismert TESSZTA KFT szakembereivel és gépparkjával végeztessük!Gépparkjuk közt több olyan technika van leltárban mely magyarországon máshol nem fellelhető!

Az ilyen mértékben átalakított gépjárművek csak kizárólag versenypályán használhatók,semmiképp nem a közuti forgalomban!!!

Hirdetések